Rottespærre Gentofte

Skal du have installeret en rottespærre i Gentofte? Kontakt ABN Kloakteknik i dag. Vi er autoriseret kloakmester med mange års erfaring i alt fra rottespærre til tv-inspektioner. Læs mere om installation af rottespærre her på siden.

Rotter og rottespærre i Gentofte Kommune

Rotter er stadig et problem mange steder i Danmark, også i Gentofte Kommune. Som privat grundejer er du forpligtet til at melde det til Kommunen, hvis du finder tegn på rotter på din grund. Du kan melde rotter til Gentofte kommune her. Et godt og forholdsvis billigt våben mod rotter er at få installeret en rottespærre. ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester og autoriseret rottespærremontør, og vi har mange års erfaring i installation af rottespærre i Gentofte. En rottespærre vil forhindre rotterne i at få adgang til de kloakrør, der befinder sig på din grund. Det betyder, at rotterne ikke vil kunne få adgang til dit hus gennem kloakrør og afløb eller toiletter. Hvis rotterne først får adgang til dit hus, kan de lave skader for mange tusinde kroner. Kontakt ABN Kloakteknik i dag for et godt tilbud på installation af rottespærre i Gentofte. Vi installerer rottespærre for både private grundejere og virksomheder i hele Gentofte Kommune, fra Charlottenlund til Hellerup og alle byer derimellem. Find vores kontaktinformation her.

Er en installation af rottespærre i Gentofte nok til at holde rotterne væk?

Det kommer an på hvilken stand, dine kloakrør befinder sig i. Generelt set er mange af de privatejede kloakrør i dårlig stand. Det gør det let for rotterne at få adgang til dem. Det gør det også lettere for rotterne at finde gode steder, hvor de kan bygge reder – for eksempel i ubrugte rør. Derfor anbefaler ABN Kloakteknik, at du får udført en tv-inspektion af dine kloakrør. Du kan læse mere om ABN Kloakteknik og udførelsen af tv-inspektioner her. Når vi har udført en tv-inspektion ved vi præcis hvilken stand, din kloak befinder sig i. Den kan fortælle os, om der er ubrugte rør, der skal blændes. Den kan også fortælle os, om der er rørbrud. Rørbrud skal repareres inden at en rottespærre installeres. Ellers vil rottespærren ikke fungere optimalt. Læs mere om rørbrud og rotter her. ABN Kloakteknik kan hjælpe dig med alt fra reparation af rørbrud til installation af rottespærre i Gentofte.

Hvad kan jeg selv gøre for at holde rotterne væk?

Som grundejer er der en del ting, man selv kan gøre for at gøre livet surt for rotterne. Det er altid en god ide, at sørge for at fjerne al nedfaldsfrugt. Så fjerner du nemlig en let madkilde. Det samme gælder, hvis du fodrer fugle eller holder høns. Sørg for, at foderet ikke er tilgængeligt for rotterne. Hvis du har brændestabler eller lignende i haven, skal du huske at tjekke, at rotterne ikke bygger reder bagved. Gentofte Kommune har samlet en række gode råd for deres borgere, der ønsker at holde rotterne væk fra deres grund. Du kan finde de gode råd her.

En rottespærre er en effektiv måde at beskytte sin bolig mod rotter. Som autoriseret rottespærremontør kan ABN Kloakteknik stå for installationen af din rottespærre i Gentofte.

ABN Kloakteknik – din installatør af rottespærre i Gentofte

Hvis du stadig skulle være i tvivl, kan du her finde en kort opsummering over hvorfor, du skal vælge ABN Kloakteknik til installation af din rottespærre i Gentofte.

Som autoriseret rottespærremontør har ABN Kloakteknik mange års erfaring i installation af rottespærre i Gentofte.

Vores effektive og professionelle medarbejdere kan også hjælpe dig med udførelse af en tv-inspektion eller med reparationen af rørbrud.

ABN Kloakteknik installerer rottespærre for både virksomheder og private i hele Gentofte Kommune. Vi hjælper med glæde hvad enten du bor i Klampenborg, Hellerup eller en by derimellem.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af