Rottespærre Frederiksberg

Skal du have installeret en rottespærre på Frederiksberg? Så kontakt autoriseret rottespærremontør ABN Kloakteknik i dag. Vi installerer rottespærre for både virksomheder og private grundejere. Læs mere om rottespærre og ABN Kloakteknik her på siden.

Rotter i Frederiksberg Kommune

I Danmark oplever vi generelt forholdsvis milde vintre. Dem er rotterne rigtig glade for, det giver dem nemlig gode leveforhold. Generelt set er det bedst, hvis vi kan holde rotterne nede i kloakkerne. Rotter kan hurtigt sprede sygdomme, og de kan lave skader på din bolig for mange tusinde kroner. Hvis blot et rottepar bygger rede i dine kloakrør kan de inden for et år i teorien blive til 800 rotter. Hvis du vil holde rotterne fra at få adgang til din kloak, kan det være en god ide at få installeret en rottespærre. ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester og autoriseret rottespærremontør med mange års erfaring i installation af rottespærre på Frederiksberg. Vi installerer rottespærre for alle på Frederiksberg, både private grundejere, virksomheder med eget domicil, boligforeninger og så videre. Du kan finde vores kontaktinformation her.

Installation af rottespærre på Frederiksberg

En rottespærre er et rigtig smart værktøj til at holde rotterne væk fra din kloak og din bolig. Det er en anordning, der bliver installeret i din kloak, så vandet stadig kan flyde frit igennem, men rotterne kan ikke komme forbi. En rottespærre skal installeres af en autoriseret rottespærremontør som ABN Kloakteknik. Vi anbefaler, at du får udført en tv-inspektion af din kloak inden at vi installerer din nye rottespærre på Frederiksberg. Det kan vi naturligvis også hjælpe med. Du kan læse mere om vores arbejde med tv-inspektion her. En tv-inspektion vil kunne fortælle os præcis hvilken stand, dine kloakrør befinder sig i. Hvis der for eksempel skulle være rørbrud, vil en rottespærre ikke fungere optimalt, da rotterne kan kravle ind ved bruddet. Vi kan også hjælpe dig med udbedringer af rørbrud. Læs mere om rørbrud her.

Hvad kan du selv gøre for at holde rotterne væk fra din ejendom?

Rotter er stadig et stort problem mange steder i Danmark. Heldigvis er der en del ting man selv kan gøre for at holde rotterne væk. Hvis du har frugttræer på din grund, skal du huske at fjerne al nedfaldsfrugt. Så har rotterne ikke let adgang til føde. Det samme gælder, hvis du fodrer fugle eller holder høns. Sørg for at opbevare foderet steder, hvor rotterne ikke kan få adgang til det. Det kan også være en god ide, at få tjekket standen på de kloakrør og brønde, der befinder sig på din grund. Rotterne kan let gemme sig i rørledninger, der ikke længere bliver brugt. Hvis det er tilfældet kan de få adgang til din bolig gennem afløb og toiletter. Bolius har skrevet en informativ artikel om rotter. Du kan finde artiklen her. Som autoriseret rottespærremontør kan ABN Kloakteknik installere din rottespærre på Frederiksberg. Husk at det er din pligt at melde til kommunen, hvis du har set en rotte på din grund. Det kan du gøre ved Frederiksberg Kommune her. 

ABN Kloakteknik – din installatør af rottespærre på Frederiksberg

Her er et kort overblik over, hvorfor du skal vælge ABN Kloakteknik til installation af din rottespærre på Frederiksberg.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester samt rottespærremontør med mange års erfaring i installation af rottespærre på Frederiksberg.

Vores erfarne og professionelle medarbejdere kan også hjælpe med udførelse af tv-inspektioner og reparation af rørbrud.

Vi installerer rottespærre for alle på Frederiksberg, både private grundejere, virksomheder, boligforeninger og så videre.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af