INSTALLATION AF ROTTESPÆRRE I Brøndby

Hvis du vil stoppe rotter fra at have adgang til din kloak, kan en rottespærre være en god løsning. Kontakt ABN Kloakteknik i dag, vi har mange års erfaring med installation af rottespærre i Brøndby. Eller læs mere om rottespærre her på siden.

Rotter i Brøndby Kommune

Vidste du, at et rottepar i teorien kan blive til 800 rotter? I Danmark oplever vi mildere vintre, og det gør, at rotter har ideelle levevilkår. Hvis du observerer rotter på din grund, skal du derfor straks melde det til Brøndby Kommune. Rotter skal ikke bruge mere end 2,5 cm for at kunne få adgang til din bolig. Rotter spreder sygdomme, og de kan lave store skader i din bolig. Det er bedst for os alle, hvis vi kan holde rotterne under jorden i kloakken. Rotter kan få adgang til din grund, hvis der er brud på dine kloakrør. Rotter er gode til at kravle, så hvis du har rotter i din kloak, kan de sagtens kravle op igennem faldstamme eller kloakrør og få adgang til din bolig gennem toilettet eller afløb. En måde at stoppe rotterne fra at få adgang til din bolig via kloakrør, er ved at få installeret en rottespærre. Kontakt ABN Kloakteknik, så kan vi give dig et godt tilbud på installation af rottespærre i Brøndby. Du finder vores kontaktinformation her.

 

Hvordan fungerer en rottespærre?

En rottespærre er en anordning, der bliver installeret i din kloak. Den gør, at vandet kan flyde igennem, men at rotterne ikke kan komme forbi. Det er en forholdsvis let løsning, når det kommer til uønskede rottebesøg i kloakken. En rottespærre skal installeres af en autoriseret kloakmester. ABN Kloakteknik er fuldt autoriseret kloakmester med mange års erfaring med installation af rottespærre i Brøndby. Når man får installeret en rottespærre, kan det være en god ide, at man samtidig får udført en tv-inspektion. Det kan vi naturligvis også hjælpe med. En tv-inspektion kan fortælle os, om der er rottereder i din kloakrør, der skal fjernes inden rottespærren installeres. Den kan også fortælle os, om der er brud på dine kloakrør, der ville gøre en rottespærre ineffektiv. Læs mere om TV-inspektion her. Derudover er det en god ide at bestille en kloakservice en gang i mellem, så vi kan sikre os, at rottespærren stadig fungerer optimalt og at vandet har fri passage. Du kan finde mere information om kloakservice her.

Rotter – hvad kan jeg selv gøre for at holde dem væk?

Rotter elsker steder, hvor der er let adgang til føde. Derfor er det en god ide at sørge for, at fjerne nedfalden frugt i din have. Derudover anbefales det, at hvis du fodre fugle, bør du opbevare fuglefrøene et sted, hvor rotter ikke kan komme til. Du skal også droppe at smide fuglefoder på jorden. Hvis det roder meget på din grund, har rotterne let ved at finde et sted at bygge rede. Du kan læse mere i en artikel fra Bolius om, hvad du selv kan gøre, for at gøre livet svært for rotter. Du finder artiklen her.

En rottespærre er en effektiv måde at beskytte sin bolig fra rotter. ABN Kloakteknik kan ved hjælpe af en tv-inspektion fortælle dig, hvordan rottesituationen er i dine kloakrør. Vi kan som autoriseret kloakmester hurtigt og effektivt installere in rottespærre for dig der bor i Brøndby.

Hvorfor vælge ABN Kloakteknik til installation af rottespærre i Brøndby?

Vil du have et hurtigt overblik over, hvorfor du slal vælge ABN Kloakteknik til installation af rottespærre i Brøndby? Så læs med her:

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester. Vi har mange års erfaring med blandt andet installation af rottespærre i Brøndby, og vores personale er professionelle fagpersoner.

ABN Kloakteknik kan også hjælpe dig med en tv-inspektion af dine kloakrør, hvis du mistænker brud eller rottereder i dine kloakrør.

ABN Kloakteknik tilbyder også kloakservice. Det betyder, at vi kan sagtens hjælpe dig med at sørge for, at din rottespærre bliver ved med at fungere optimalt.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af