Rottespærre Ballerup

Oplever du rotter i dine kloakrør? Så kontakt ABN Kloakteknik. Vi er autoriseret kloakmester og har mange års erfaring med installation af rottespærre i Ballerup Kommune. Læs mere om installation af rottespærre i Ballerup her på siden.

Problemer med rotter i Ballerup?

I Danmark oplever vi mildere og mildere vintre. Det gør, at rotter har bedre muligheder for at overleve. Mangel på længere perioder med konstant frostvejr gør, at det blandt andet er lettere for rotter at skaffe mad og formere sig. Én enkel rotte kan i teorien blive til 800 rotter, hvis de har optimale formeringsforhold. Hvis du som grundejer i Ballerup Kommune oplever, at der er rotter på din grund, er det din pligt at melde det til kommunen. Rotter kan desværre meget nemt få adgang til din bolig, hvilken kan resultere i skader for mange tusinde kroner. En voksen rotte skal bare bruge et hul på 2,5 cm for at komme ind. Rotterne kan også bygge reder i dine kloakrør og igennem dem få adgang til din bolig via for eksempel toiletter eller afløbsristen på dit badeværelse. Derfor kan det være en god ide at få installeret en rottespærre i din kloak. Kontakt ABN Kloakteknik i dag, så kan vi give dig et godt tilbud. Du finder vores kontaktinformation her.

Rottespærre – hvad er det?

En rottespærre er en anordning, der bliver installeret i dine kloakrør. Den gør, at vandet kan løbe igennem røret, men at rotterne ikke kan få adgang. Det er en forholdsvis enkel løsning, hvis du oplever problemer med rotter i dine kloakrør. En rottespærre skal installeres af en autoriseret kloakmester. Det er her, at ABN Kloakteknik kommer på banen. Vi er autoriseret kloakmester og autoriseret rottespærremontør, og vi har mange års erfaring med installation af rottespærre i hele Ballerup Kommune. Vi rykker med glæde ud hvad enten du bor i Måløv, Skovlunde, Ballerup eller en helt fjerde by derimellem.

Vores mangeårige erfaring fortæller os, at det kan være en god ide, at få lavet en tv-inspektion i forbindelse med, at man får installeret en rottespærre. Den kan nemlig vise os, om der er rottereder i kloakken allerede, eller om der er brud på kloakrør der gør, at rotterne kan få adgang til din bolig. Læs mere om TV inspektion her.

Rotter på min grund – kan jeg selv gøre noget?

Det er som sagt lovpligtigt, at du sørger for, at melde til kommunen, hvis du observerer rotter på din grund. Du kan sagtens gøre noget selv, for at mindske sandsynligheden for, at du får ubudne gæster i form af en rottefamilie. Det er altid en god ide at sørge for, at opsamle nedfalden frugt, da det er rottefoder. Derudover er det en god ide at sørge for, at der ikke er for mange steder på din grund, hvor en rotte kan bygge rede. Minimer derfor rod på din grund. Du kan finde flere gode råd i en artikel fra Bolius om hvad du selv kan gøre, hvis du oplever rotter på din grund. Du finder artiklen her. 

Hvis du derimod oplever, at der er rotter i dine rør, er det en god ide at kontakte en autoriseret kloakmester. ABN Kloakteknik kan ved hjælp af en tv-inspektion finde ud af, om der er rottereder, og om rotterne har forsaget skader på kloakrør og ledninger. Når problemerne er løst, kan vi installere rottespærre, så rotterne ikke får adgang til din kloak igen.

ABN Kloakteknik – din installatør af rottespærre i Ballerup Kommune

Vil du have et hurtigt overblik over, hvorfor du skal vælge ABN Kloakteknik til installation af rottespærre i Ballerup? Så læs med her:

Vi har mange års erfaring, så du kan trygt vælge ABN Kloakteknik, hvis du skal have installeret en rottespærre i Ballerup.

Vi tilbyder også tv-inspektion. Så kan vi finde ud af, om der er rottereder eller brud på dine kloakrør, inden rottespærren bliver installeret.

Ud over at installere rottespærre i Ballerup, kan vi også servicere dem. Det kan være en god ide, at få den vedligeholdt. Så bliver den ved med effektivt at stoppe rotter for at få adgang til dine kloakrør.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af