Rottespærre Amager

Skal du have installeret en rottespærre på Amager? Så kontakt autoriseret kloakmester ABN Kloakteknik i dag. Vi har mange års erfaring med blandt andet installation af rottespærre på Amager. Læs mere om os og installering af rottespærre her på siden.

Installation af rottespærre på Amager

Rotter er stadig et stort problem mange steder i Danmark. Rotterne kan bringe sygdomme med sig, og de kan lave materielle skader for mange tusinde kroner. Hvis du finder tegn på, at der bor rotter på din grund, skal du huske at melde det til kommunen med det samme. En installation af en rottespærre være en god ide. Så kan du nemlig være sikker på, at rotterne ikke kan få adgang til din bolig gennem kloakrørene og afløbsriste eller toiletter. ABN Kloakteknik kan hjælpe dig med installationen af en rottespærre. Som autoriseret kloakmester har vi mange års erfaring i installation af rottespærre på Amager. Vi er naturligvis autoriseret rottespærremontor også. Vi hjælper både virksomheder, boligforeninger og private grundejere med installation af rottespærre på Amager. Så kontakt os i dag hvad enten du befinder dig på Amagerbro, i Dragør eller en by derimellem. Du finder vores kontaktinformation her.

Er en installation af rottespærre på Amager nok til at stoppe rotterne?

Inden vi installerer din rottespærre på Amager, kan det være en god ide, at få udført en tv-inspektion. En tv-inspektion vil nemlig kunne fortælle os, præcis hvilken stand dine kloakrør befinder sig i. Den vil kunne fortælle os, om der gemmer sig rottereder. Læs mere om TV-inspektion her. Den kan også fortælle os, om der skulle være rørbrud. Hvis der skulle være rørbrud, vil en rottespærre ikke fungere optimalt, da rotterne bare kan kravle ind ved bruddet. Du kan læse mere om rørbrud her. ABN Kloakteknik kan uden problemer udføre en tv-inspektion for dig, inden vi installerer din nye rottespærre.

Hvad kan jeg selv gøre for at stoppe rotterne?

Et rottepar kan i teorien blive til 800 rotter. Voksne rotter kan komme igennem huller på 2,5 cm i diameter. Det betyder, at rotter meget hurtigt kan blive noget af et problem, specielt hvis de finder vej ind i din ejendom. Bolius har skrevet en interessant artikel om, hvad man selv kan gøre, for at holde rotterne væk. Du kan finde artiklen her. Generelt set er det en god ide at sørge for, at rotterne ikke har let adgang til føde. Derfor skal du huske at samle nedfalden frugt op og opbevare din fuglefoder steder, der er svært tilgængelige for rotter. Rotter kan godt lide mørke steder at gemme sig og bygge rede. Derfor er det en god ide, at sørge for, at der ikke er noget rod, der kan bruges som hule. En rottespærre er et forholdsvis billigt middel i kampen mod rotter. Som autoriseret rottespærremontør kan ABN Kloakteknik installere din rottespærre på Amager uden nogle problemer.

ABN Kloakteknik – din installatør af rottespærre på Amager

Her kan du finde en kort opsummering over, hvorfor du skal vælge ABN Kloakteknik, når du skal have installeret din rottespærre på Amager.

Som autoriseret rottespærremontør har ABN Kloakteknik mange års erfaring med installation af rottespærre på Amager.

Vi udfører også tv-inspektioner, så vi kan sikre os, at din nye rottespærre fungerer optimalt, og at der ikke er rørbrud i din kloak.

Vi installerer rottespærre for både virksomheder, boligforeninger og private grundejere på hele Amager, fra Tårnby til Dragør og alle byer derimellem.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af