Rottespærre Albertslund

Skal du have installeret en rottespærre i Albertslund? Så kontakt autoriseret kloakmester ABN Kloakteknik i dag. Vi har mange års erfaring med installation af rottespærre i Albertslund. Læs mere om ABN Kloakteknik og rottespærre her på siden

Rotter i Albertslund kommune

Vidste du, at et rottepar i teorien kan blive til 800 rotter på forholdsvis kort tid? I Danmark har vi de seneste år oplevet milde vintre. Dem er rotterne glade for, da det giver dem ideelle levevilkår. Men som grundejer er man jo helst fri for skadedyr. Hvis du finder tegn på rotter på din grund, har du pligt til at melde det til Albertslund Kommune. Det kan du gøre her. 

Hvis du vil stoppe rotterne fra at få adgang til de kloakker, der befinder sig på din grund, er en rottespærre en rigtig god løsning. Som autoriseret kloakmester kan ABN Kloakteknik installere rottespærre i Albertslund. En rottespærre stopper rotterne fra at få adgang til din kloak, og gennem den adgang til din bolig via toiletter og afløb. Kontakt ABN Kloakteknik i dag, hvis du søger et godt tilbud på installation af rottespærre i Albertslund. Fra vores base i Hvidovre rykker vi ud til hele Albertslund kommune, fra Herstedøster til Herstedvester og alle byer derimellem til både virksomheder og private grundejere. Du finder vores kontaktinformation her.

Er en installation af rottespærre i Albertslund nok til at stoppe rotterne?

Det kan godt være en god ide, at få foretaget en tv-inspektion, inden at man får installeret sin rottespærre. Det kan ABN Kloakteknik naturligvis hjælpe med uden problemer. En tv-inspektion vil kunne fortælle os, om der er rottereder gemt i din kloak. Den vil også kunne fortælle os, om der er andre skader i din kloak. Læs mere om TV-inspektion her. Hvis din kloak skulle have nogle rørbrud, vil en rottespærre ikke fungere optimalt, da rotterne da bare kan klemme sig igennem der, hvor der er brud på røret. Du kan læse mere om rørbrud her.

Hvad kan jeg selv gøre i kampen mod rotter?

Rotter elsker haver, hvor der er mange steder, de kan gemme sig. Derfor kan det være en god ide, at sørge for, at der ikke står nogle brædder eller andet, de kan bygge reder bagved. Vi anbefaler også, at du samler nedfalden frugt op. Hvis du fodre fuglene, eller holder høns, så sørg for at foderet bliver opbevaret steder, hvor rotterne ikke kan komme til. Der er ingen grund til at gøre det let for rotterne at finde føde. Bolius har skrevet en informativ artikel om, hvad man som grundejer selv kan gøre, for at holde rotterne væk fra ens grund. Du kan finde artiklen her. 

Rotter er både gode til at klatre og svømme. Derfor er en rottespærre en god og forholdsvis billig måde at holde rotterne væk fra din bolig. Som autoriseret kloakmester kan ABN Kloakteknik hjælpe dig med at installere en rottespærre i Albertslund.

ABN Kloakteknik – din installatør af rottespærre i Albertslund

Her kan du finde en kort opsummering over, hvorfor ABN Kloakteknik er det rette valg, når du skal have installeret en rottespærre i Albertslund.

Som autoriseret kloakmester og rottespærremontør har ABN Kloakteknik mange års erfaring med installation af rottespærre i Albertslund.

Vi kan også tilbyde at udføre en tv-inspektion. På den måde kan vi være 100 procent sikre på, at din nye rottespærre vil fungere effektivt.

ABN Kloakteknik installerer rottespærrer for både virksomheder, boligforeninger og private grundejere i hele Albertslund Kommune.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af